bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

BN DeStem:zeeland

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 28 vr 2017 - 03:32
 • Man (22) gewond bij steekincident Breskens
  BRESKENS - Een 22-jarige man uit de gemeente Oostburg is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt bij een steekincident in Breskens. De politie heeft nog geen aanhoudingen kunnen verrichten.
 • Rommelmarkt met plensbuien in Breskens
  BRESKENS - Al ruim voor acht uur 's ochtends begon op het Spuiplein in Breskens donderdag het grote uitpakken. Kleding, speelgoed en allerlei kunst en kitsch werden uitgestald, ondanks de plensbuien die tussendoor vielen. Zelfs een aanhangwagen, die nog even dienst deed als platform voor alle moois, zocht een andere eigenaar.
 • Ook fietsen met Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
  TERNEUZEN - Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen breidt de strippenkaartwandelingen wegens succes uit met fietstochten. 
 • Poffertjes en schilderijen op rommelmarkt Terneuzen
  TERNEUZEN -  Kleding, schilderijen, vazen, boeken én zelfs poffertjes. Op de rommelmarkt in Terneuzen werd  op Koningsdag van alles verkocht. 
 • Femke Bun wint óók Vestrock Rally
  HULST - Cardiax en Femke Bun staan allebei op festival Vestrock. De dj en singer-songwriter kregen de meeste stemmen bij de Vestrock Rock & DJ Rally die woensdagavond bij café de Meerpaal aan de Vismarkt in Hulst werd gehouden. 
 • Brug Sas weer open voor verkeer
  SAS VAN GENT - De brug over het Kanaal Gent-Terneuzen bij Sas van Gent is sinds donderdagochtend tien uur weer officieel beschikbaar voor het wegverkeer.
 • Versierde fietsen vrolijken IJzendijke op
  IJZENDIJKE - In IJzendijke werd Koningsdag vanochtend feestelijk met een optocht begonnen. Tussen de buien door reden kinderen met prachtig versierde fietsen door het dorp.
 • Bijzondere opera op Scaldisfestival
  Een jonge violist wilde graag iets terug doen voor zijn geboortestreek en organiseerde het Scaldis Kamermuziekfestival. Het initiatief van Mathieu van Bellen sloeg aan. Het festival beleeft dit jaar zijn vierde editie.
 • Draaibrug Sas nog tot donderdagochtend buiten bedrijf
  SAS VAN GENT - De draaibrug over het Kanaal Gent-Terneuzen bij Sas van Gent blijft nog zeker tot tien uur donderdagochtend buiten bedrijf.
 • Dit is er in Zeeuws-Vlaanderen te doen op Koningsdag
  Zeeuws-Vlaanderen kleurt donderdag oranje. Door heel de streek wordt Koningsdag gevierd. We hebben de belangrijkste activiteiten van de gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen onder elkaar gezet.
 • Een koninklijk bad voor Naomi
  SAS VAN GENT - In een echte labjas maakt Naomi Jung (bijna 11) uit Axel koninklijk badzout. Rood, wit, blauw en liefst ook nog oranje. Misschien dat oma Mariandel nog moet helpen met de kleur oranje want dat is een beetje lastig. 
 • Kaarten voor festival De Ballade vliegen de deur uit
  TERNEUZEN - De kaarten voor het driedaags festival De Ballade bij Terneuzen vliegen de deur uit, meldt organisator Maikel Harte.
 • Woensdagmiddag al drukte voor Koningsdagrommelmarkt Terneuzen
  TERNEUZEN - Verkopers op de Koningsdagrommelmarkt in Terneuzen hielden woensdagmiddag al fanatiek een plek bezet in het centrum. 
 • Dankzij kaartjes niet langer alleen op de wereld
  TERNEUZEN - Nora van Eetveldt-van Wesel uit Terneuzen had ineens een vol huis. Een onverwachte verrassing van de stichting Máscura.
 • Toch weer plan voor sloop 's-Gravenhofgebouw in Hulst
  HULST - Het lijkt er dan toch van te komen. Het voormalig ’s-Gravenhofgebouw aan de Bierkaai in het centrum van Hulst gaat, als het goed is, voor de zomer tegen de vlakte. 
 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 

Feestprogramma 450


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake