bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

BN DeStem:zeeland

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 24 ma 2017 - 01:39
 • Fierljeppen in Prosperpolder
  Fierljeppen louter een Friese sport? Welnee, in Prosperpolder doen ze het ook al drie jaar. Zondag werd het derde Vlaams kampioenschap gehouden in het grensdorp.
 • Je springt hier zo in de Schelde
  PROSPERPOLDER - Fierljeppen louter een Friese sport? Welnee, in Prosperpolder doen ze het ook al drie jaar. Zondag werd het derde Vlaams kampioenschap gehouden in het grensdorp.
 • Braderie in Nieuwvliet-Bad
  Een unieke locatie, een heel divers aanbod en mooi zomerweer, de editie 2017 van de Braderie op de dijk in Nieuwvliet-Bad bleek weer een topper.
 • Dolle pret tijdens braderie op de dijk in Nieuwvliet-Bad
  NIEUWVLIET-BAD - Een unieke locatie, een heel divers aanbod en mooi zomerweer, de editie 2017 van de Braderie op de dijk in Nieuwvliet-Bad bleek weer een topper.
 • Laboratorium ziekenhuis Zorgsaam heeft het voor mekaar
  OOSTBURG - Het lab klinische chemie en trombosedienst van ziekenhuis ZorgSaam voldoet als eerste in Zeeland aan internationale kwaliteitseisen. Herman Ulenkate, eindverantwoordelijke van het klinisch chemisch lab, wijst trots naar het certificaat aan de muur. Drie jaar lang is hier naartoe gewerkt.
 • Zoekgeraakte slaappillen zijn van vermiste vrouw Groede
  GROEDE  - De slaapmedicijnen die in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn kwijtgeraakt op het strand langs de Zeeweg bij camping Groede, waren van een verwarde vrouw die enige tijd vermist was die nacht. Dat meldt de politie. 
 • Snowboarders leven zich uit in Terneuzen
  Snowboarders uit heel Nederland leven zich dit weekeinde uit in Skidome Terneuzen. Daar laten ze zien welke skills ze hebben en welke tricks ze beheersen.
 • Fietsster zwaargewond door val in Heikant
  HEIKANT - Een fietsster is zaterdagochtend met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze bij een valpartij in de Julianastraat in Heikant zwaargewond was geraakt.
 • Afscheidsdienst voor omgekomen zeiler Hannes Goegebeur
  BRESKENS - In het MFC De Korre in Breskens is zaterdagochtend met een afscheidsdienst afscheid genomen van Hannes Goegebeur, de 18-jarige zeiler die enkele weken geleden het leven verloor bij een zeilongeval.
 • Ook waterschapsfractie PvdA vreest gebruik grond Perkpolder
  PERKPOLDER - De waterschapsfractie van de PvdA is de volgende die zich ernstige zorgen maakt over de herkomst van de grond die wordt gebruikt voor de ophoging van de westelijke Perkpolder. Dat schrijft voorzitter Maarten Rossen aan het dagelijks bestuur van Waterschap Scheldestromen.
 • Kleine Anna in spiegelbeeld
  'Summa cum laude'. Oftewel: 'Met de grootste onderscheiding'. Voor niet minder is Annemiek Buijs-Bakx uit Stavenisse begin deze maand afgestudeerd aan Academie voor Beeldende Kunst St. Lucas in Kapellen. Glimlachend: ,,Ik kreeg in de loop van het laatste studiejaar al  te horen dat ik mijn diploma wel zou halen. Nou, dacht ik, als ik het toch haal, dan wil ik het ook goed halen."
 • Medicijnen verloren op strand Groede
  GROEDE - Een vrouw is zaterdagnacht tussen 00.35 en 3.00 uur haar slaapmedicijnen kwijtgeraakt op het strand langs de Zeeweg nabij camping Groede.
 • Hennepkwekerij gevonden na wateroverlast in Sas van Gent
  SAS VAN GENT - Een hennepkwekerij is vrijdagavond gevonden aan de Beneluxstraat in Sas van Gent na een melding van wateroverlast.
 • Onderzoek wateroverlast Sluiskil bijna van start
  SLUISKIL - Het onderzoek naar de wateroverlast in (een deel van) Sluiskil kan 28 juli beginnen. De gunning van de opdracht aan ingenieursbureau Wareco uit Amstelveen is dan definitief.
 • Familie Frederik Breen gevonden
  CADZAND - De zoektocht naar familie van Frederik Breen uit Cadzand heeft succes gehad. Diverse familieleden hebben zich inmiddels gemeld, onder wie een kleindochter, Nicolien Breen. 
 

was kostet eine brustvergrösserung Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

robes fluides ete 2017  

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake