bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

BN DeStem:zeeland

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 23 ma 2017 - 21:47
 • Afbouw fabriek bij Yara onzeker door massale staking werknemers
  SLUISKIL - Het is nog onzeker wanneer de nieuwe Ureum 8-fabriek bij kunstmestproducent Yara in Sluiskil-Oost afgebouwd kan zijn.
 • Haven Antwerpen boekt flinke groei
  ANTWERPEN - Na een licht tegenvallend eerste kwartaal heeft de haven van Antwerpen de opgaande lijn weer te pakken. Na negen maanden is de overslag met 3,3 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Tot nu toe handelde Antwerpen ruim 167 miljoen ton goederen af.
 • Oude rotte kies in Axel wordt nieuwe bouwval
  AXEL - Het opknappen van een verkrotte woning loopt in Axel niet zoals bedoeld. De gemeente Terneuzen legt nu de verbouwing stil vanwege constructiefouten. De buurt klaagt, de wethouder spreekt van een exces.
 • Jongen (10) enkele uren vermist in Cadzand
  CADZAND - In de omgeving van Cadzand was een tienjarige jongen vermist enkele uren vermist. Om 19.15 uur meldde de politie dat de jongen weer herenigd is met zijn vader.
 • Verdachten straatroven Hulst dinsdag voorgeleid, meer aanhoudingen verwacht
  HULST - De drie verdachten die zijn opgepakt voor de meerdere overvallen in Hulst, worden dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dan wordt bepaald of ze langer vast blijven zitten.
 • Action opent zaterdag aan Absdaalseweg
  HULST - Wie over de Absdaalseweg in Hulst rijdt, heeft het al gezien. De Action is zo goed als klaar. De winkelketen trekt zaterdag in het pand aan de Absdaalseweg 5. Nu huist de budgetwinkel nog in de Overdamstraat in de binnenstad. Daar moet het weg omdat het gebouw gesloopt wordt. 
 • Extra verkeersborden bij Markt Oostburg
  OOSTBURG - De gemeente Sluis heeft rond de vernieuwde Markt van Oostburg extra verkeersborden geplaatst om automobilisten op de verplichte rijrichting te wijzen. Dat bleek nodig omdat er regelmatig tegen het verkeer in gereden werd en er nogal wat verwarring ontstond.
 • Doneeractie voor vader (41) en zoon (6) die werden aangereden door dronken Roosendaler
  MIDDELBURG/ROOSENDAAL - Familie en vrienden van het Middelburgse gezin De Lange zijn een doneeractie begonnen. Doel is om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor het gezin, waarvan vader Jeppe (41) en zoon Mees (6) op vrijdag 13 oktober werden aangereden op de Langevieleweg in Middelburg. 
 • Rekening waterschap Zeeland volgend jaar 6 tot 8 euro hoger
  MIDDELBURG - Zeeuwse huishoudens zijn volgend jaar gemiddeld tussen de 6 en 8 euro meer kwijt aan het waterschap. De verhoging van de tarieven blijft daarmee binnen de afgesproken grenzen.
 • Alle lijsttrekkers D66 Zeeuws-Vlaanderen bekend
  SLUIS - Met de benoeming van Mieke Groosman tot lijsttrekker van D66 Sluis, zijn alle lijsttrekkers van D66 in de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. 
 • Zeeland decor van videoclip Marco Borsato
  De videoclip bij de nieuwe single van Marco Borsato is opgenomen in Zeeland. Herkenbaar zijn onder meer 's-Heer Arendskerke, de Langstraat en de duinen bij Zoutelande en de Oostkerk in Middelburg.
 • Kat ontsnapt na auto-ongeluk in IJzendijke
  IJZENDIJKE - De politie heeft maandagochtend 'alle opsporingscapaciteiten' ingezet om een jonge kat terug te vinden. Het beestje zat in een auto, maar ontsnapte nadat zijn eigenaar met het voertuig van de weg was geraakt op de Isabellaweg in IJzendijke.
 • Vrouw bewusteloos geslagen bij woningoverval in Sas van Gent
  SAS VAN GENT - De politie onderzoekt een woningoverval aan de Westkade in Sas van Gent. Daarbij werd de bewoonster bewusteloos geslagen en honderden euro's buitgemaakt.
 • Nieuws lezen via WhatsApp? Ontvang het laatste nieuws via de WhatsApp-service van BN DeStem
  Nieuws van BN DeStem dat je écht niet mag missen, kun je nu ook van via WhatsApp ontvangen. Ook delen we bijzondere foto's en videofragmenten, zodat je op de hoogte blijft van wat er speelt.
 • 'Ik ga op mijn 95-ste toch niet verdrinken'
  De hoogbejaarde Vlissingse Nel Louwerse (95) ontsnapte eind september ternauwernood uit een taxi die in de Schuitvaartgracht haar woonplaats belandde. Gisteren sprak zij voor het eerst haar redders. ,,Ik dacht eigenlijk maar één ding; ik ga toch niet verdrinken terwijl ik mijn diploma van de reddingsbrigade heb?'' 
 

penisstretcher Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

con la pillola aumenta il seno  

afrodiziaka pre muzov  

srednia dlugosc penisa

 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake