bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

BN DeStem:bergen-op-zoom

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 23 zo 2017 - 23:25
 • Auto brandt uit in Sint Philipsland
  SINT PHILIPSLAND - Een auto op de Krabbenkreekweg tussen Sint Philipsland en Oud-Vossemeer is zondagochtend uitgebrand.
 • Waar blijven de dakpannen? Te kort aan bouwmateriaal
  Bouwbedrijven hebben het moeilijk. Ze kunnen niet op tijd aan het broodnodige materiaal komen om de bouw te realiseren. Materiaalprijzen stijgen, net als de vraag naar bouwmateriaal.
 • Bergenaar (46) is slachtoffer crime passionel
  BERGEN OP ZOOM - Een ruzie tussen de nieuwe vriend van de bewoonster van de Paracelsuslaan in Bergen op Zoom en de echtgenoot met wie ze in scheiding ligt, is de vermoedelijke oorzaak van de steekpartij die zondag rond 2.00 uur in de woning ontstond. Daarbij overleed de 46-jarige vriend van de vrouw. 
 • Fort Oranje groeit sinds sluiting, junglehuis te koop en vrouw flipt met GHB achter het stuur
  BN DeStem blikt terug op de week en zet een aantal belangrijke verhalen op een rijtje. Wat gebeurde er allemaal deze week?
 • Kunst op turfroute Roosendaal-Bergen op Zoom
  ROOSENDAAL - Langs de Route van de Turf door West-Brabant komen tien kunstobjecten. De route is onderdeel van het landschapsproject De Zoom, een fietsverbinding tussen de vroegere turfhavens van Roosendaal en Bergen op Zoom, waarvoor de provincie 10,5 miljoen euro heeft uitgetrokken. 
 • Dode en zwaargewonde bij steekincident in Bergen op Zoom
  BERGEN OP ZOOM - Bij een steekincident in een woning in Bergen op Zoom is in de de nacht van zaterdag op zondag een man overleden. Een andere man raakte zwaargewond. 
 • Alzheimer: alsof er een aardbeving is in je hoofd
  Twee jaar lang volgde de in Woensdrecht opgegroeide journalist Erik Zwiers (50) zes mensen met Alzheimer. 'Ze worden als kleuters afgedankt. Dat is erger dan de ziekte zelf.'
 • Vospop trekt weinig volk
  NIEUW-VOSSEMEER - Trekt Vospop zaterdagmiddag nauwelijks publiek. Halverwege de avond stroomt het weiland in Nieuw-Vossemeer langzaam vol met rockliefhebbers. Toch blijft de opkomst achter bij de verwachtingen.
 • Wie helpt? Politie Bergen op Zoom wil meer weten over Moordhoek
  BERGEN OP ZOOM - De politie in Bergen om Zoom zoekt deze keer geen hulp bij een moordzaak, maar bij een 'Moordhoek'. Agenten van het politieteam deden een oproep op Facebook over het mysterieuze opschrift bij het hek aan de Moerstraatsebaan. In een uur tijd waren er al een kleine honderd reacties en was het bericht tientallen keren gedeeld.
 • Snuffelen aan olympische sferen: West-Brabantse sporttalenten naar Hongarije
  GYÖR (HONGARIJE) - Drie West-Brabantse sporttalenten nemen vanaf morgen deel aan de veertiende editie van het EJOF: het Europees Jeugd Olympisch Festival, dit jaar gehouden in het Hongaarse Györ. Atleet Stan Schipperen uit Dussen, de Roosendaalse judoka Ennio Mertens en zwemster Nienke Jonk uit Hoogerheide gaan kennismaken met de olympische gedachte.
 • Kleine Anna in spiegelbeeld
  'Summa cum laude'. Oftewel: 'Met de grootste onderscheiding'. Voor niet minder is Annemiek Buijs-Bakx uit Stavenisse begin deze maand afgestudeerd aan Academie voor Beeldende Kunst St. Lucas in Kapellen. Glimlachend: ,,Ik kreeg in de loop van het laatste studiejaar al  te horen dat ik mijn diploma wel zou halen. Nou, dacht ik, als ik het toch haal, dan wil ik het ook goed halen."
 • In de voetsporen van de draak in Bergen op Zoom
  BERGEN OP ZOOM - Rond Bergen op Zilver, de tentoonstelling over zes eeuwen zilver in en rond Bergen op Zoom, zijn er vanuit Het Markiezenhof de nodige activititeiten opgezet. Zilver is meer dan de tentoonstelling in het stadspaleis, de Gertrudiskerk, synagoge, Gevangenpoort en Ontmoetingskerk is het idee.
 • Ergernis aan het vele onkruid op en om de straten in gemeente Woensdrecht
  HOOGERHEIDE - Burgers en politiek in Woensdrecht ergeren zich aan het vele onkruid op en om de straten. Rob de Kort, voorzitter van het Hoogerheidense dorpsplatform, ziet met leden ogen aan hoe het onkruid welig tiert. 
 • Topzomer voor buitenzwembaden, duizenden mensen zoeken verkoeling
  HALSTEREN / STEENBERGEN / HOOGERHEIDE - De goede start van de zomer zorgt ervoor dat de openluchtzwembaden in de regio een topseizoen beleven. Duizenden mensen zoeken op warme zomerdagen verkoeling in de buitenbaden.
 • Na protest verandert aan parkeren gehandicapte niks in Bergen op Zoom
  BERGEN OP ZOOM - Aan het parkeren voor gehandicapten in Bergen op Zoom verandert voorlopig niets. De gemeente draait de wijzigingen die per 1 juli zijn ingevoerd terug. Dat gebeurt na massaal protest van gehandicapten. En van de fractie van GBWP. 
 

kvinnor söker män i Askersund Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

abito rosso accessori  

abendkleid lang schwarz glitzer  

desigual kleid ebay kleinanzeigen

 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake