bndestem.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden

BN DeStem:regiosport

bndestem.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
last updated: 23 ma 2017 - 03:13
 • Tom Koetsenruijter winnaar slotwedstrijd circuit in Rucphen
  Schreef Roosendaler Tom Koetsenruijter in het voorjaar de openingswedstrijd van het RunningCenter West-Brabant Loopcircuit op zijn naam, zo won hij zondagochtend ook de afsluitende elfde loop. 
 • Agathos wint na een jaar weer eens
  Agathos heeft er ruim een jaar op moeten wachten, maar zaterdagmiddag werd eindelijk weer eens een overwinning geboekt. De eersteklasser won in Limburg met 67-72 van Tracks Parkstad. 
 • Handballers HMC vergeten te winnen tegen Twist
  VROUWEN HOOFDKLASSE Twist - HMC 25-25. Door het stugge verdedigingsspel van beide ploegen werden er weinig doelpunten gemaakt. In fases was HMC de bovenliggende partij. Trainer Henny van Bemmelen: ''Meestal scoren we in de eerste minuut, maar dat gebeurde nu niet. Twist wist regelmatig hun linker hoekspeler te vinden die wel erg makkelijk het net vond.''
 • Voltena voor even koploper, mannen Jola Olympus verliezen
  Voor minimaal één week voeren de volleybalsters van Voltena de lijst aan na winst op het tweede team van Peelpush. De volleybalmannen van Jola Olympus verliezen ook hun vijfde duel op rij. Desondanks ziet trainer-coach Floran Zwegers een stijgende lijn in het spel.
 • Push behaalt gelijkspel in derby bij Tilburg
  De vrouwen van hockeyclub Push hebben in de derby in en tegen Tilburg met 1-1 gelijk gespeeld. Daarmee blijft de ploeg vierde in de overgangsklasse B. De mannen van Push verloren bij het sterke Qui Vive en delen daarmee niet langer de koppositie.
 • DSE walst over Baronie heen, Bavel ligt uit de beker
  DSE wist in eigen huis met grote cijfers van Baronie te winnen: 12-1. Voor Bavel, OVV'67 en Gastel zit het bekeravontuur er op, Smerdiek en Moerse Boys bekeren door.
 • Bredase Rugby Club verliest van The Dukes
  De Bredase Rugby Club verloor van het tweede van The Dukes, de ploeg die een plaats boven de Bredase ploeg staat. De wedstrijd eindigde niet helemaal zoals verwacht.
 • Warande moet eerste plaats afstaan na fors verlies
  HOCKEY â?? Zes weken onderweg en de maximale achttien punten. Dat was de standvooraf voor Warande. Tegen titelkandidaat Eindhoven kregen de Oosterhoutse vrouwen tegenstand van een ander kaliber, de gasten wonnen met 1-5.
 • Hockeysters van Etten-Leur pakken weer geen punten in eerste klasse
  De Etten-Leurse hockeysters zijn er zondagmiddag niet in geslaagd de punten in eigen huis te houden. DSCH was met 0-1 te sterk. 
 • De Nooijer moet opgeven wegens hersenschudding, Fontijn wint
  Rick de Nooijer was geplaatst voor de finale van de Eindhovense Box Cup, maar tot een gevecht kwam het niet. De bokser uit Roosendaal trok zich terug wegens een hersenschudding, die hij had opgelopen tijdens de halve finale.
 • Oranje onder 19 geplaatst voor eliteronde
  De vrouwen van Oranje onder 19 hebben de tweede EK-kwalificatiewedstrijd met 12-1 gewonnen van Estland. Na een 4-0 ruststand voerde Nederland de score in de tweede helft nog flink op.
 • Braspennincx valt en mist finale EK baanwielrennen
  De Strijbeekse Shanne Braspennincx heeft zich op het EK baanwielrennen in Berlijn niet weten te plaatsen voor de finale op het onderdeel keirin. De reden daarvoor was een harde val in de halve finale.
 • Rick de Nooijer bereikt finale Eindhoven Box Cup
  De Roosendaalse Rick de Nooijer heeft zich naar de finale van de Eindhoven Box Cup geknokt. In de halve finale rekende hij af met de Belg Roger Bonsu. 
 • Fontijn slaat zich naar de finale van Eindhovense Box Cup
  Nouschka Fontijn wint op punten van Russische Sandakova en staat morgen in de finale van de Eindhoven Box Cup. Makkelijk had ze het niet. In de derde ronde won de Rotterdamse het op punten van haar Russische opponent. 
 • De Tour is niet gemaakt voor Dumoulin
  Tom Dumoulin is op vakantie. In Amerika. Ik vierde deze week ook een paar dagen vakantie. In Frankrijk. Parijs, om precies te zijn. 
 

nagy mellizom titka Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

pille nebenwirkung brustwachstum  

voiko penistä kasvattaa  

преждевременно

 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake