Telegraaf.nl - binnenland

De Telegraaf.
last updated: 24 ma 2017 - 01:36
 • Zwaargewonde (5) bij ongeluk Mierlo

  nederlandse datingsites Een 5-jarig jongetje is zondagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeluk in het Brabantse Mierlo. Hij zat bij iemand achterop een scooter toen deze vol tegen een lantaarnpaal botste in de Schoolstraat. Het kindje is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 • Oplichters Lowlands opgepakt

  norske datingsider gratis Een vriendinnengroep die voor duizend euro was opgelicht met valse kaarten voor het uitverkochte festival Lowlands, heeft er zelf voor gezorgd dat de oplichters zijn opgepakt. „Met ondersteuning van de gedupeerden een mooie actie gedraaid”, meldde de politie zondagavond tevreden. Twee verdachten zijn opgepakt in Nijmegen.

 • Limburgse Elle (20) vermist

  http://dk.novicedating.com/ gratis dating sider for unge De politie is op zoek naar de 20-jarige Elle Custers uit het Limburgse Spaubeek. De studente is afgelopen weekend niet aangekomen op haar vakantieadres in Frankrijk.

 • Boeteregen vanwege 'rood kruis'

  cách làm cho cu bự De politie heeft zondagmiddag ongeveer 230 bekeuringen van 237 euro per stuk uitgeschreven aan weggebruikers die rode kruizen negeerden op de A2 ter hoogte van afslag 6 Maarssen – Vleuten. Daar vloog even voor 16.00 uur een auto in brand.

 • Auto te water in Waskemeer

  borstvergroting en borstkanker UPDATE 23.45 uur - Vier inzittenden van een auto die te water was geraakt in Waskemeer (Friesland) zijn zondagavond in het ziekenhuis opgenomen. De politie noemde de toestand van twee jonge slachtoffers, een 9-jarige jongen uit Leeuwarden en een 19-jarig meisje uit Haulerwijk, zorgelijk.

 • Gewonde bij ongeluk A1

  Bij een ongeluk op de A1 bij Bathmen is zondagmiddag tenminste één gewonde gevallen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen door een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

 • Schermen voor grotten Kanne

  De hulpdiensten zijn zondagmiddag begonnen met het plaatsen van waterschermen voor de ingangen van de grotten bij Kanne, net over de grens bij Maastricht. De brandweer hoopt dat de waterschermen de rookoverlast voor de tegenoverliggende woningen in Kanne verminderen.

 • Scheldend kind (8) belt 112

  Een jongetje van 8 jaar oud heeft zondagmorgen het alarmnummer 112 gebeld en de centralist van de meldkamer uitgescholden. „Voor zo'n jong ventje een aardige vocabulaire, al zou niemand zo te woord willen worden gestaan, ook niet onze collega's op de meldkamer, die toch wel het nodige gewend zijn”, meldt de politie Amersfoort op Facebook.

 • Zoekactie naar vermiste man (69)

  Zo’n vijfhonderd inwoners van Staphorst zijn zondagmiddag een zoekactie gestart naar de vermiste dorpsbewoner Bert van de Hoek, die zaterdag spoorloos verdween.

 • OPROEP: Navigatiestress

  Wordt u soms ook helemaal gek van uw navigatiesysteem. En bent u ook wel eens op een heel andere locatie dan de bedoeling was terecht gekomen omdat uw TomTom of Garmin niet up-to-date was?

 • Man met 47 kilo xtc gepakt

  De politie heeft op de A28 bij Assen een 31-jarige Groninger aangehouden die 47 kilo xtc-pillen in zijn bestelbusje vervoerde. Agenten van de Landelijke Eenheid hielden het busje zaterdagavond bij een controle aan, meldde de politie zondag.

 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake