Telegraaf.nl - binnenland

De Telegraaf.
last updated: 28 vr 2017 - 03:32
 • Weer priester weg om misbruik

  Opnieuw is een priester van de Oud-Katholieke Kerk geschorst vanwege een kindermisbruikaffaire.

 • Kroonprijs Staatsloterij valt in Hengelo

  De gelukkige die de komende twintig jaar elk jaar een kwart miljoen op zijn bankrekening ziet verschijnen, heeft zijn lot gekocht in Hengelo.

 • Vragen bij dubbelrol Keizer
 • Man overleden na ’val uit raam’

  In de Binnen Brouwerstraat in Amsterdam is donderdagavond een gewonde man gevonden. Volgens de politie is hij mogelijk uit een raam gevallen. Hij overleed later aan zijn verwondingen.

 • Eindhoven druk bezocht

  Eindhoven kijkt terug op een gezellige en met zo’n 65.000 bezoekers vrij drukbezochte Koningsdag. Het weer zat niet zo mee; het was koud en regende af en toe, maar de organisatie en de gemeente waren positief over het verloop.

 • Explosie bij huis moordenaar

  Bij een woning in Bovenkarspel is donderdag de voordeur opgeblazen. Iemand heeft waarschijnlijk vuurwerk in de brievenbus gestopt. Het zou gaan om het huis van Emile T., die op Koninginnedag 2007 de zestienjarige Pascal Keijzer had vermoord. T. werd veroordeeld tot vijftien jaar cel en kwam vorig jaar op vrije voeten.

 • Koud maar keurig feestje

  Het bezoek van de koninklijke familie aan Tilburg was met zo’n 150.000 bezoekers een stuk drukker dan de gemeente vooraf had verwacht. Maar in Amsterdam was het zoals gebruikelijk veruit het drukst op Koningsdag. Honderdduizenden mensen vierden feest in de hoofdstad.

 • Koningsdag overal gevierd

  Koningsdag wordt niet alleen in Nederland gevierd. In de Vietnamese hoofdstad Hanoi is een historische watertoren verlicht met oranje lampen. En het stadhuis van San Francisco kleurde ook oranje voor Nederland.

 • Weer hoop mis met eten Koningsdag

  De sfeer was over het algemeen prima op Koningsdag, maar wat eten betreft blijft er ruimte voor verbetering. De vijftig inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) die op pad waren, vonden weer de nodige onhygiënische situaties.

 • Grote brand in babywinkel

  UPDATE 20:32 uur - Bij een bedrijf in Ittervoort (Limburg) heeft donderdagavond brand gewoed. De vlammen sloegen al snel uit het dak en de rookontwikkeling was fors, maar de brandweer wist het vuur snel te bedwingen.

 • 'Nieuwe traditie geboren'

  Het Haagse festival The Life I Live kijkt terug op een geslaagde editie. Voor het eerst duurde het gratis toegankelijke evenement, de opvolger van ’Koninginnenach’, twee dagen. „Het is ons heel goed bevallen om op Koningsdag door te gaan”, vertelde organisator Arthur Pronk. „Een nieuwe traditie lijkt geboren. We gaan zeker in gesprek met de gemeente en sponsoren om volgend jaar weer een tweedaags festival te houden.”

 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 

Feestprogramma 450


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake