Geldautomaat Nieuw-Vossemeer tijdelijk buiten gebruik

creme para busto Administrator (admin) on 24 Apr 2017

mail 24-4-2017

 

 

a világ legnagyobb férfi nemiszerve Nederlandse banken hebben in het afgelopen jaar verschillende keren met plofkraken te maken gehad. Deze plofkraken brachten schade toe aan de geldautomaten en aan omliggende panden. We nemen daarom een aantal maatregelen bij automaten waar sprake is van bewoning boven of naast de geldautomaat. Uitgangspunt daarbij is dat de aanwezigheid en beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk gehandhaafd blijven.

 

estensore penieno funziona Veiligheid voorop

We willen een bank dicht bij de mensen blijven, die contant geld blijft aanbieden via pinautomaten. Maar wij hebben ook een maatschappelijke taak en willen de schade en het risico zoveel mogelijk beperken. De veiligheid van omwonenden staat absoluut voorop”, legt Richard van Diest, directeur Particulieren & Private Banking van Rabobank Zuidwest-Brabant, uit. “De plofkraken kosten ook veel geld. Vaak is er geen buit, maar vormen de opgeblazen automaten en verwoeste puien de grote kostenpost. Daar komt bij dat ook de maatschappelijke gevolgen groot zijn. In Roosendaal was dit in januari ook merkbaar na de plofkraak bij Tolbergcentrum.

 

cum faci pula mare Tijdelijk buiten gebruik

Rabobank noemt het, gezien de recente toename aan plofkraken, onontkoombaar dat in Zuidwest-Brabant maatregelen worden genomen, waaronder in Nieuw-Vossemeer. De geldautomaat aan de Achterstraat in Nieuw-Vossemeer is uit veiligheidsoogpunt tijdelijk buiten gebruik. We onderzoeken op dit moment de maatregelen die nodig zijn om de automaat weer in gebruik te stellen en hopen dat de overlast voor klanten zo beperkt mogelijk is.

 

Kijk op onze website, rabobank.nl/zwb, voor de locaties van onze geldautomaten en kantoren.

 

m.vr.gr Rabobank.

 

 

 

 

 

 

Nieuwere topics:

Monument verplaatst watersnood, monument verplaatst.

Geld besparen ?

Oudere topics:

Verplaatsen en mozaiek. watersnood monument verplaatsen mozaïek

Uitslag loterij Fancy Fair 2017 uitslag loterij Fancy Fair 2017

Terug


 

Facebook Twitter Fotoboek Foxlake Foxlake Forum Foxlake kalender Flickr TV gids

 

 


 

 

 


 

 


Willekeurige foto's uit ons fotoboek:

 

 

 

 

Foxlake op Facebook:

 


foxlake